Interieurplan

Interieurplan

Interieurplan

Het Interieur faseplan brengt, door middel van een interieurontwerp, het ideale wooncomfort binnen uw bereik. Het bijzondere aan ons plan is dat het interieurontwerp per ruimte in verschillende stappen wordt verdeeld. U kiest zelf de te nemen stappen en bepaalt uw eigen tempo. Het uiteindelijke resultaat is een uniek interieur, aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

 

Stap 1

Aan de hand van uw idee├źn maken wij een basisindeling, aangepast aan de functie van de ruimtes. Dit vormt het uitgangspunt van alle stappen die u verder wilt nemen.

Stap 2

Rekening houdend met uw wensen maken wij samen met u een keuze uit diverse moderne meubelcollecties. Desgewenst maken we een combinatie met meubelen die u al heeft. Vervolgens tekenen wij dit op de basisindeling, zodat u een duidelijk beeld krijgt.

Stap 3

Kleur is sfeerbepalend en brengt harmonie in het interieur. Samen kiezen we de kleuren en materialen van de meubelen, wanden, vloeren en gordijnen. De keuze hierin is bijna onbeperkt.

Stap 4

In een interieur is verlichting van groot belang. Met direct en indirect licht kunnen de mooiste resultaten worden geboekt. De keuze van verlichting en lichtpunten leggen wij vast in het lichtplan.

Stap 5

In deze laatste stap brengen we de accenten aan die uw interieur zo uniek maken. We maken een keuze uit accessoires, wanddecoraties etc. Ook kunnen wij objecten speciaal voor u op maat ontwerpen zoals een open haard of tafel.