Over Voorhuis Design

Over Voorhuis Design

Maak kennis met het team van Voorhuis Design

Voor Jan van Gendt draait het interieur niet alleen om mooie meubelen, goede verlichting, een evenwichtig kleurenpallet... Maar hoe je zou willen leven in je eigen huis. De plek waar je leeft, woont of werkt bepaalt voor een groot deel hoe je, je voelt. Dat wordt dan ook het uitgangspunt voor een interieurplan wat dan ook speciaal op uw wensen gemaakt wordt.

Sinds 2003 is Jan eigenaar van Voorhuis Design, overgenomen van Rob Voorhuis en het uitgebouwd tot een complete woninginrichting met tijdloze design meubelen, verlichting, textiel en kunst.
Italiƫ is zijn passie, dat is ook terug te vinden in zijn interieurstijl, hij houdt van moderne klassiekers en eigentijdse modellen. Een interieur moet niet overschreeuwen maar moet in balans zijn. Goede verlichting is daarin ook heel erg belangrijk...

Sinds het voorjaar 2017 versterkt Chantal Mohr het team van Voorhuis Design als interieurontwerper. Haar passie voor wonen, kleur, vorm en mooie materialen en meubels is terug te vinden in de plannen die zij voor klanten maakt. Net als Jan is zij erg enthousiast over haar vak en straalt dat ook uit!! 

U bent van harte welkom om te kijken wat Jan en Chantal voor uw interieur kunnen betekenen.

Door haar jarenlange ervaring op het gebied administratie en verkoop binnendienst, is Nicolette Oremus naast administratieve duizendpoot ook vaak het aanspreekpunt in de winkel van Voorhuis Design. Door haar interesse in design en kunst weet zij veel over de collectie te vertellen.