Nieuws

Nieuwe roadshow STEENGOED

Nieuwe roadshow STEENGOED

Steengoed

‘Steengoed’ is een van de roadshows van de Woonmodernisten met als basis tafels van Metaform, hanglampen van Olav Slingerland en verder aangevuld met onze eigen keramieke/stenen voorwerpen. Laat u verrassen door deze nieuwe roadshow!

Wat heeft de roadshow ‘Steengoed’ allemaal te bieden? Deze rondreizende show in Nederland van de Woonmodernisten toont als basis een keramieke eettafel, een piĆ«destal en diverse marmer en keramieke tafel(tje)s van het merk Metaform. De allernieuwste lage tafels model Spindel van de ontwerper Gert Batenburg zijn nonchalant en chique tegelijk en hebben daardoor een eigentijdse uitstraling.

De keramieke hanglampen model Lichtpunt zijn ontworpen door Olav Slingerland en verkrijgbaar in mat en hoogglans wit. Tijdens zijn opleiding aan de Design Academy Eindhoven, ontdekte Olav de mogelijkheden van het gieten van klei als onderdeel van het keramische proces. Door het toepassen van gietmallen, produceert hij kleine series keramische objecten waarin de hand van de maker zichtbaar blijft. Slingerland voert het proces van ontwerp tot eindproduct zelf uit. Het gebruik van contrast rijke kleuren in combinatie met de fraaie vormen geven zijn werk een vrolijk karakter.

 

Steengoed zal te zien zijn vanaf woensdag 15 juni t/m zaterdag 30 juli 2016.

Impressies


Ga naar het nieuwsarchief