top of page

Artifort klassiekers op bezoek


We hebben een aantal klassiekers uit de Artifort collectie op bezoek! Zoals de Big Mushroom en de Chaise Lounge C248. Klassiekers die prachtig te combineren zijn met de moderne banken van nu.De Big Mushroom is uitnodigend, royaal, zacht, uitgesproken en comfortabel. Een fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten.

Ontwerper Pierre Paulin onderscheidde zichzelf in de jaren '60 met dit ontwerp door zijn organische vorm, opvallende kleuren en de revolutionaire productietechniek voor die tijd.


Big Mushroom


De Big Mushroom is het eerste meubel dat is vervaardigd met een naadloze, elastische stof. Het ontwerp zette in de jaren '60 dé toon voor sculptureel meubelontwerp.C248 Chaise Lounge (ook wel bekend als de Cleopatra)


Talloze ontwerpers hebben zich laten inspireren door het idee achter de chaise longue. De C248 Chaise Longue is de interpretatie van Geoffrey D. Harcourt uit 1970. Een bijzonder zitelement om je heerlijk op uit te strekken of om uit de bocht te vliegen. Een monument in het moderne interieur.


De klassiekers zijn bij ons te bekijken tot half december.

Comments


bottom of page