top of page

Gelderland: 15% korting op een nieuwe stoffering

Dit is hét moment om je Gelderland bank een frisse make-over te geven! Van 15 mei t/m 15 juli 2024 krijg je namelijk 15% korting op een nieuwe stoffering. Gelderland banken gaan jaren lang mee en met een nieuwe stoffering en vervanging van het binnenwerk zijn ze weer als nieuw.


Hoe gaat een herstoffering in z'n werk? Is jouw Gelderland meubel toe aan een nieuwe stoffering? Kom naar onze showroom en we adviseren je graag over welke stoffen geschikt zijn.

Zodra je een stof keuze hebt gemaakt en we je bestelling hebben verwerkt plannen we de herstoffering in. Dat gebeurt in de fabriek in Culemborg, daar wordt de bank gedemonteerd en worden alle materialen op een verantwoorde wijze hergebruikt of afgevoerd. Vervolgens wordt de bank door ervaren vakmensen voorzien van een volledig nieuw binnenwerk en een nieuwe stoffering. Dit hele proces duurt meestal 2 tot 3 weken.Actievoorwaarden:

  • Looptijd van de actie is van 15 mei t/m 15 juli 2024

  • Korting geldt op zowel de stoffering als het binnenwerk (schuim)

  • Actie is geldig op alle stof- en leersoorten uit de actuele Gelderland stoffenlijst, ingezonden stoffen zijn uitgesloten

  • Actie is geldig op alle Gelderland meubels uit onze huidige collectie, oude modellen herstofferen we tot 10 jaar nadat ze uit de collectie genomen zijn

  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met de Gelderland Generations Inruilservice

  • Uitlevering van opnieuw gestoffeerde meubels kan tot maximaal 8 weken na het einde van de actie


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.Comments


bottom of page