top of page

Molinari Design nieuw in onze collectie!

Tijdloze vormgeving met alle aandacht voor zitcomfort. De opvallende lijnen van deze collectie vullen onze showroom perfect aan met het oog op kwaliteit en design. Molinari is een Italiaanse meubelfabrikant, gevestigd in Tione di Trento die uitsluitend handgemaakte kwaliteitsmeubelen vervaardigt.


Collectie Molinari produceert design zit- en hoekbanken en bijpassende design fauteuils in meubelprogramma’s die eindeloze zit- en loungemogelijkheden bieden. Verder hebben ze ook enkele bijzondere (salon)tafels en poefen in hun collectie. Naast andere bekende meubeldesigners is ook de Nederlandse meubelontwerper Teun van Zanten al 30 jaar verbonden aan Molinari.Sempre la Qualita! Altijd kwaliteit leveren staat centraal bij het ontwerpen en de productie van Molinari’s handgemaakte designmeubelen.


Duurzaam geproduceerde leersoorten, zoals het uiterst duurzame, plantaardig gelooide Nobilis leer. Daarnaast is er keuze uit een prachtige collectie stoffen.


‘Sempre la qualita’ is niet voor niets de lijfspreuk van deze design meubelfabrikant.Detail Aspen showmodel
Aspen

Essentieel van vorm, harmonieus en tegelijkertijd korrelig. Aspen is een model dat absoluut in de pas is met de tijd, ontworpen als het verzamelpunt in een jonge en elegante inrichtingsstijl. En nu bij ons in de winkel te bewonderen.


De extreme aandacht voor detail, gecombineerd met de charme van strikt hoogwaardige lederen of stoffen bekleding, maken van Aspen een inrichtingselement dat in staat is om een ​​vleugje verfijnde elegantie en sterke persoonlijkheid aan elke omgeving te geven. Door de grote beschikbaarheid van uitvoeringen en maten kan, mede dankzij de aanwezigheid van modulaire elementen, worden ingespeeld op de meest uiteenlopende inrichtingsbehoeften: van de klassieke tot de moderne omgeving.


Aspen hoekbankComentários


bottom of page